Uruguay ajunge in sferturi dupa 40 de ani. Ghana pleaca acasa spre dezamagirea intregului continent african.

Ghana, singura echipa africana ramasa la Cupa Mondiala, pleaca acasa dupa un meci senzational in care a fost invinsa de Uruguay la penalty-uri.

Scorul a fost deschis de Muntari pentru Ghana in prelungirile primei reprize. Nu a trecut mult timp pentru ca sud-americanii sa inscrie dupa ce au reintrat pe teren in a doua repriza prin Forlan in minutul 50.

Meciul a avut nevoie de prelungiri, care s-au terminat intr-un mod cu totul impresionant. In ultima faza, Suarez a respins cu mana de pe linia portii, fapt care l-a facut pe arbitrul portughez Olegario Benquerenca sa-i dea cartonas rosu si sa ofere penalty pentru Ghana. Din pacate, africanul Gyan nu a reusit sa profite de aceasta ocazie pentru a-si trimite echipa in semifinale si rateaza.

Sud-americanii au reusit sa se impuna ulterior la penalty-uri. Acestia vor intalni Olanda in semifinale. [Lovitura grea pentru Brazilia: Olanda merge in semifinale]

Uruguayanul Diego Forlan a fost desemnat omul meciului.

  • Componenta echipelor:

Uruguay: Muslera - M. Pereira, Lugano, Victorino, Fucile - A. Fernandez, Perez, Rios, Cavani - Forlan, Suarez

Ghana:
Kingson - Pantsil, Mensah, Vorsah, Sarpei - Annan - Inkoom, Muntari, K. Asamoah, Prince, - A. Gyan

Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.