Andrei Penescu, fiul finantatorului FC Arges, a emis astazi un comunicat de presa in care precizeaza faptul ca tatal sau preda gratis clubul spre administrare Primariei Pitesti, pe o perioada nedeterminata.

Pretul actiunilor nu a fost stabilit la nicio suma, singura dorinta a fostului actionar majoritar fiind ca investitorul care preia clubul sa fie bine intentionat, se precizeaza in comunicat, relateaza ProSport.

Potrivit finantatorilor, impozitul aparut in presa este gresit, astfel ca FC Arges nu are nici o datorie in afara de cele curente.

Membrii familiei Penescu, care detin Grupul PIC, finantator al FC Arges, au anuntat inca din data de 19 mai ca vor preda administrarea clubului celui de-al doilea investitor, Primaria Pitesti, fiind dispusi sa-si vanda actiunile detinute la gruparea din Liga a II-a.

  • Penescu, acuzat pentru infractiuni de coruptie

Cornel Penescu a fost arestat preventiv, la 11 mai, pentru 29 de zile, de catre magistratii Tribunalului Arges, pentru infractiuni de coruptie. Acesta a fost trimis in judecata de procurorii DNA pentru dare si luare de mita.

FC Arges, pus la vanzare

Cornel Penescu va fi eliberat



Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.