Fiul omului de afaceri Cornel Penescu, Andrei Penescu, a afirmat ca este nevoit sa predea echipa FC Arges si vrea sa caute cat mai repede un cumparator, pentru ca el nu mai are timp sa se ocupe de club, intrucat trebuie sa isi dea examenul de bacalaureat, informeaza corespondentul NewsIn.

"Eu am Bacalaureat, am admiterea la Facultate, anul acesta si efectiv nu mai am timp sa ma mai ocup de echipa asta. I-am spus treaba aceasta tatalui meu, el a inteles situatia si a spus sa facem ce consider", a declarat Andrei Penescu, relateaza NewsIn.

Fiul patronului PIC le-a mai explicat jurnalistilor ca nu mai vrea sa se mai certe cu suporterii nemultumiti si ca cel mai mult a cantarit in luarea aceastei decizii de a instraina clubul faptul ca nu mai avea deloc timp.

"Decizia nu are legatura cu costurile echipei, acestea sunt in contabilitate si nici nu m-am interesat pana acum de treaba asta. La mine totul e ca nu mai am timp, nici chef pentru ca au fost tot felul de certuri cu lumea, cu suporterii nemultumiti. Eu nu mai vreau lucrurile acestea si o sa vedem. O sa discutam sa vedem cat, cum si in ce fel", a mai explicat Andrei Penescu.

"Pentru mine FC Arges a insemnat mai putin, dar pentru tatal meu aceasta echipa a insemnat si inseamna foarte foarte mult. El este suparat deja cu situatia in care este, asa ca ne lasa sa facem ce consideram noi. Deocamdata nu am anuntat nici jucatorii. Nu am anuntat pe nimeni, am dat doar acel comunicat de presa din partea clubului. Astazi am luat hotararea asta si o sa anunt pe toata lumea. Sunt dispus sa discut cu orice cumparator si ne intereseaza doar sa scoatem macar o parte din banii pe care i-am investit aici si in rest sa fie bine pentru club, pentru ca tatal meu asa cum v-am mai spus iubeste foarte mult acesta echipa" , a mai adaugat Andrei Penescu.

Echipa FC Arges va fi predata incepand de joi, 20 mai, catre Primaria Pitesti, dupa ce omul de afaceri Cornel Penescu, actionar majoritar al grupului PIC, a fost din nou arestat preventiv in dosarul coruptiei din fotbal.

Citeste si:
Doliu in lumea fotbalului. A murit Ilie Barbulescu
Doliu in lumea fotbalului. A...

"Incepand cu data de 20.05.2010, finantatorul FC Arges, Grupul PIC, anunta ca va preda spre administrare clubul celui de-al doilea actionar important, Primaria Pitesti. De asemenea, anunta disponibilitatea vanzarii actiunilor catre un investitor agreat de Primaria Pitesti sau chiar Primariei Pitesti", se arata intr-un comunicat al SC Fotbal Club Arges SA, semnat de Andrei Penescu.

Tribunalul Arges a emis pe data de 11 mai mandate de arestare preventiva pentru 29 de zile pe numele finantatorului FC Arges, Cornel Penescu, si al directorului magazinului PIC, Liviu Facaleata, pentru infractiunile de dare de mita in forma continuata si respectiv complicitate la luare de mita.

Citeste si: Penescu si Facaleata au fost arestati din nou


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.