Cel mai mare eveniment sportiv pentru copii, Arenele de Joaca, va reuni in parcul Herastrau, pentru a cincea oara, copiii si parintii din Bucuresti. Evenimentul se desfasoara pe 5 iunie, la intrarea Charles de Gaulle a parcului, intre orele 10:00 si 18:00. Proiectul este realizat de Asociatia Sport pentru Viata, infiintata de campioana olimpica Gabriela Szabo in 2006.

Evenimentul include, ca si la celelalte editii, numeroase activitati sportive pentru parinti si copii: baschet, volei, badminton, fotbal, mini-golf, popice, tenis de masa, gimnastica, competitii de atletism. De asemenea, vor fi organizate si ateliere de TSA (tehnica speologiei alpine) si de escalada pe panou. Cei mici vor primi premii si vor putea sa participe la tombole. Pe tot parcursul zilei, copii talentanti din capitala vor fi prezenti pe scena evenimentului, pentru momente artistice si sportive.

La eveniment participa in mod activ campioni olimpici si mondiali, care ii vor invata pe copii sa faca sport. Vor fi prezente Gabriela Szabo (campioana mondiala la atletism), Monica Rosu (campioana mondiala la gimnastica), Diana Oprea (campioana mondiala la fitness), Otilia Badescu (campiona europeana la tenis de masa) si multi altii.

Timpul a trecut si iata ca am ajuns si la editia a cincea. Cea mai mare bucurie este sa vedem cum an de an vin tot mai multi copii, dornici sa faca miscare in aer liber. [...] Speram sa oferim si anul acesta atat celor mici, cat si parintilor, experiente memorabile”, a declarat Gabriela Szabo, initiatoarea campaniei.

In 2010, evenimentul sportiv Arenele de Joaca se va desfasura si in Sibiu, chiar de ziua copiilor. In cei patru ani de existenta, editiile Arenelor au adunat peste 40.000 de copii. Evenimentul face parte din campania sociala Sport pentru Viata, initiata de Gabriela Szabo in 2006. Proiectul are ca public important copiii, dorind sa se apropie de acestia pentru a-i invata de mici ce importanta are sportul pentru sanatate si ce trebuie sa faca pentru a avea grija de corpul si de mintea lor.

Mai multe informatii despre Arenele de Joaca puteti afla pe www.areneledejoaca.ro si pe www.blogpentruviata.ro.

Citeste si:
Ilie Năstase vrea statuie și muzeu în parcul Herăstrău: Acest oraș...
Ilie Năstase vrea statuie și...

Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.