Social 21 Iulie 2022 10:40 de Clara Vacaru
Ilie Năstase (76 de ani) este nemulțumit de faptul că primarul Bucureștiului, Nicușor Dan, nu i-a acceptat proiectul prin care propunea să i se facă o statuie și muzeu în parcul ”Regele Mihai”, fostul Herăstrău.

Ilie Năstase, primul număr 1 din istoria circuitului ATP, spune că s-a luptat mult pentru a avea statuie și muzeu și este dezamăgit de faptul că eforturile lui nu sunt apreciate.

Ilie Năstase vrea statuie și muzeu în parcul Herăstrău

„Nu trebuie să mă bat eu să-mi facă statuie sau muzeu. Ei ar trebui să facă, dacă vor să facă ceva! Am fost la dânsul (n.r la Nicușor Dan) cu proiectul meu, care este foarte frumos. Am mers dimineața, pe la ora 09:30, m-a primit și i-am explicat ce vreau să fac. Dânsul a spus că nu crede că se poate face, pentru că e vorba despre un parc cu verdeață.

Acolo unde voiam eu, la intrarea dinspre Charles de Gaulle, vin toți copiii cu role, stau pe acolo. Asta era ideea, să împărtățesc trofeele mele cu cei tineri, care nu mă cunosc. Acolo sunt niște statui vai de capul lor. Se putea pune încă una, sau la 50 de metri de acolo”, a afirmat Năstase la Pro Arena, potrivit ziare.com.

”Nasty” spune că primarul Bucureștiului, Nicușor Dan, ”nici nu m-a băgat în seamă”. Pe lângă statuie, el și-ar dori amplasarea unui muzeu în Herăstrău, în care să își aducă toate trofeele câștigate și alte obiecte prețioase din trecutul său glorios ca jucător de tenis.

"Avem un general acolo unde voiam eu, la intrarea în parcul Herăstrău, îl avem pe generalul de Gaulle, el este foarte român, este 100% român... Acest oraș nu mă merită pe mine. Vorbesc serios, că dacă vedeau cât de mult m-am bătut eu să-mi fac acest muzeu, dacă bucureștenii vedeau, ieșeau toți și comentau, dar niciunul nu a comentat, pentru că sunt toți ca niște lași, ca Nicușor Dan sau cel puțin eu așa cred. Dacă îți dorești ceva, ieși pe stradă și te manifești și spui că domnul acesta a făcut ceva pentru noi și pentru România", a completat Năstase la Radio Sport Total FM.

Citeste si:
Ilie Năstase a fost prins băut la volan. Ce pedeapsă a primit...
Ilie Năstase a fost prins...

Despre autor:

Clara Vacaru
Clara Văcaru a revenit in echipa 9am in anul 2022, după o pauză de doi ani. Pasionată de știri de când se știe, a terminat Facultatea de Jurnalism și lucrează în presă de peste 10 ani.
Crede cu tărie că “informația este putere” și visează ca, în viitor, să aibă o afacere în domeniul educației.
Mai multe

Ultima actualizare: 21 Iulie 2022 - 12 : 07

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.