Arbitrii Ionica Serea si Marius Martis raman in arest preventiv, dupa ce, joi,Tribunalul Arges le-a respins cererile de eliberare sub control judiciar, iar Curtea de Apel Pitesti le-a respins ca nefondate recursurile formulate impotriva deciziei de mentinere a starii de arest preventiv.

Magistratii Tribunalului Arges au respins cererile de eliberare sub control judiciar formulate de fostul arbitru Ionica Serea si de arbitrul Marius Martis, arestati preventiv in urma cu aproape o luna, pentru fapte de coruptie, in dosarul in care este cercetat si omul de afaceri Cornel Penescu. "In temeiul disp. art.160/8a alin.6 Cod procedura penala, respinge cererile de liberare provizorie sub control judiciar formulate de petentii - inculpati SEREA IONICA si MARTIS MARIUS MARIAN , in prezent aflati in Penitenciarul Colibasi, ca neintemeiate. Obliga pe fiecare din cei doi petenti - inculpati la cate 20 lei cheltuieli judiciare catre stat. Cu recurs in 24 de ore de la comunicare. Pronuntata in sedinta publica azi, 27.05.2010, la Tribunalul Arges-Sectia Penala", se arata in incheierea de sedinta a Tribunalului Arges.

Ionica Serea si Marius Martis au fost prezenti joi si la Curtea de Apel Pitesti, unde s-a judecat recursul formulat de avocatii celor doi impotriva mentinerii masurii de arestare preventiva dispusa marti de catre Tribunalul Arges. Curtea de Apel Pitesti a respins recursurile ca nefondate, astfel incat Ionica Serea si Marius Martis vor ramane in continuare in stare de arest preventiv. [Fostul arbitru Ionica Serea ramane in arest]


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.