CFR Cluj a invins FC Vaslui miercuri seara in meciul pentru Cupei Romaniei.

CFR Cluj a invins FC Vaslui cu 5-4, dupa penalty-uri. Astfel, echipa din Ardeal a castigat al doilea event in trei ani dupa victoria din finala Cupei, conform Pro Sport.

"O sa mai stabilim recorduri", a spus la Sport.ro Iuliu Muresan, cel care a vazut meciul alaturi de fanii CFR-ului si langa patronul Paszkany.


"Am invins o echipa foarte puternica, ne asteptam sa avem un meci greu. Ne bucuram ca am castigat. Mister m-a chemat cand mai erau 5 minute si mi-a spus ca trebuie sa intru ca sa execut 11 metri. Cat am jucat la Steaua nu s-a pus baza pe Cupa Romaniei, ma bucur ca am reusit in sfarsit sa castig acest trofeu. De cand am venit la CFR stiam ca este o echipa valoroasa. Am trecut prin momente foarte grele in Italia, am muncit foarte mult si iata ca munca mea a dat roade. Pot spune ca la final 0-0 a fost un rezultat echitabil", a spus Nicolae Dica la Sport.ro.

Echipa lui Marius Lacatus este doar a saptea echipa din Moldova care ajunge in finala Cupei Romaniei si ar fi putut deveni prima care castiga trofeul, potrivit GSP.ro.

Vaslui a reusit in acest an cel mai bun sezon din istoria clubului si a devenit doar a doua echipa din Moldova care incheie campionatul pe podium, dupa CA Cimpulung Moldovenesc in 1952.

Mai multe detalii despre meci gasiti aici!

  • 2010, al treilea an consecutiv cand echipele bucurestene de fotbal nu iau niciun trofeu
Echipele bucurestene de fotbal nu au reusit sa castige, pentru a treilea an la rand, niciun trofeu, CFR Cluj dominand competitiile interne cu doua titluri si trei Cupe ale Romaniei.

Singura formatie care a intrerupt suprematia CFR, in ultimii trei ani, in competitiile interne, a fost Unirea Urziceni, care a castigat titlul de campioana in 2009, iar ultimele trofee ale echipelor din Bucuresti au fost obtinute in 2007, cand Dinamo a cucerit titlul, iar Rapid, Cupa Romaniei.

Mai mult, singurul interval de trei ani la rand, din 1950, in care formatiile din Capitala nu au reusit sa obtina vreun titlu a fost 1979-1981, cand pe locul I in prima divizie s-au aflat FC Arges (in 1979) si Universitatea Craiova (1980 si 1981).

Citeste si:
Ce accesorii îți trebuie pentru jogging: top 5 accesorii pentru...
Ce accesorii îți trebuie...

Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.