Antrenorul Otelului Galati, Dorinel Munteanu, a fost citat la sediul DNA Pitesti, pentru a fi audiat in dosarul in care este cercetat si omul de afaceri Cornel Penescu, cel care pana in urma cu cateva zile a patronat echipa FC Arges,

Dorinel Munteanu a ajuns la sediul DNA Pitesti la ora 10:30 si a precizat ca a dat curs invitatiei procurorilor, dar nu stie pentru ce si ce calitate are, informeaza corespondentul NewsIn.

"Am dat curs chemarii procurorilor de la DNA Pitesti. Nu stiu pentru ce m-au chemat. Nu stiu nici macar in ce calitate" a precizat Munteanu.

Actualul antrenor al echipei Otelul Galati a mai spus ca nu are emotii. Dorinel Munteanu a antrenat FC Arges in sezonul 2006-2007.

Omul de afaceri Cornel Penescu a fost eliberat sambata, 22 mai, sub control judiciar.

Instanta a dispus ca, pe timpul liberarii provizorii, Penescu sa nu paraseasca tara si sa sa se prezinte la organele de urmarire penala sau la instantele de judecata de cate ori este chemat. De asemenea, in aceasta perioada, Penescu nu are voie sa se deplaseze la vreo manifestatie fotbalistica sau sa ia legatura cu ceilalti inculpati si cu martorii din dosar ori cu familiile acestora.

Totodata Curtea de Apel PItesti a decis, pe data de 21 mai, sa-l puna in libertate si pe fostul director al hypermarketului PIC, Liviu Facaleata, arestat preventiv pentru complicitate la luare de mita in dosarul in care cercetati si arbitrii Ionica Serea si Marius Martis.

Finantatorul echipei FC Arges, Cornel Penescu, directorul magazinului PIC, Liviu Facaleata, dar si arbitrii Ionica Serea si Marius Martis au fost trimisi in judecata vineri, 21 mai, de procurorii DNA din Pitesti, in dosarul coruptiei din fotbal.

Lotul Penescu, trimis in judecata


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.