La meciul cu Poli Iasi, fanii ros-albastrilor au scandat impotriva tiganilor din Giulesti, iar clubul poate fi sanctionat, conform regulamentului, cu depunctarea.
Dumitru Dragomir a facut rost de inca o „arma” cu care poate sa-l joace pe degete pe Gigi Becali. Spre finalul partidei Steaua - Poli Iasi, de luni seara, dupa ce „ros-albastrii” au luat conducerea pe tabela, publicul a uitat, pentru un moment, de razboiul cu patronul clubului si si-a indreptat atentia spre rivala Rapid, adversara de duminica, din campionat, arata EVZ.ro. in editia de astazi.

Fanii au scandat la unison versurile deja celebrului cantec cu tenta rasista „Am avut si vom avea mereu boala pe tigani...”. Conform regulamentului in vigoare, scandarile rasiste pot aduce clubului sanctiuni drastice, mergand pana la penalizarea cu trei puncte in clasamen.

De asemenea, patronul Stelei, Gigi Becali a fost luat recent, in vizorul opiniei publice, dupa ce a facut mai multe declaratii discriminatorii cu privire la homosexualitatea jucatorului de fotbal Ivan Ivanov. [Becali: „Eu la Steaua nu angajez homosexuali!"]


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.