Becali a rupt atentionarile primite de la Consiliul National pentru Combaterea Discriminarii, cu privire la faptul ca patronul Stelei a spus in luna februarie ca nu il angajeaza pe fotbalistul Ivan Ivanov, pe motiv ca este homosexual, scrie presa de astazi.

„Va jur ca-i iubesc pe toti oamenii la fel, indiferent de inclinatiile sexuale, dar niciodata nu o sa existe homosexuali la Steaua. Fac o suta de discriminari. Nu vreau sa lucrez cu homosexuali, nu vreau sa-i angajez la mine. Care e problema lor? Sa nu-mi mai trimita mie astia cu discriminarea tot felul de hartii, ca le rup imediat", a tunat Becali, potrivit Adevarul.

Finantatorul Stelei sustine ca este interesat doar de legile divine. „Daca era angajat si il dadeam afara cand aflam ca era homosexual, da, aveau dreptate. Dar eu la Steaua nu angajez homosexuali. Daca se strecoara vreunul, fara sa stiu eu, nu-l mai dau afara, dar il trimit la echipa a IV-a, ca si acolo avem nevoie. Eu ma ghidez dupa Sfanta Scriptura, nu dupa legile omenesti. Alea ale lui Dumnezeu sunt mai importante", a concluzionat Becali.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.