Patronul Stelei este criticat de presa din Anglia pentru afirmatiile sale discriminatorii la adresa homosexualilor, a femeilor si musulmanilor.
Pornind de la critica politicii lui Sepp Blatte, presedintele FIFA, presa din Anglia este de parere ca patronii de club trebuie sa demonstreze o anumita moralitate si sa dovedeasca ca au bun-simt. Latifundiarul din Pipera se afla pe lista neagra la acest capitol.

Englezii sunt revoltati de faptul ca patroni si conducatori de club, precum Gigi Becali, sunt tolerati si apreciati in fotbalul european: "Patronul Stelei, Gigi Becali a spus ca va fi "gay free" si ca niciodata nu va transfera vreun jucator suspectat ca ar fi homosexual la echipa sa. De asemenea, Gigi Becali a mai spus ca homosexualii ar trebui tinuti inchisi, ca femeile nu mai au nicio valoare dupa ce au dat nastere si l-a dat afara pe preparatorul fizic Yuksel Yesilov pentru ca era prea muslman", aminteste The Guardian, citeaza Sport.ro. [Becali: „Eu la Steaua nu angajez homosexuali!“]


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.