Adrian Mutu va afla verdictul cazului anti-doping la finalul lunii aprilie iar principala problema este cea a recidivei, noteaza Corriere Fiorentino.

"La sfarsitul lunii aprilie, Adrian Mutu va cunoaste date legate de viitor. Dupa audierea in fata Procurorului general antidoping al CONI, Ettore Torri, jucatorul roman este in asteptarea verdictului care va avea fi anuntat tocmai la finalul lunii aprilie. Atacantul este in prezent suspendat provizoriu in asteptarea hotararii, dupa testele pozitive cu sibutramina", noteaza ziarul italian, conform BoomSport.ro.

Corriere Fiorentino adauga ca "lucrul crucial" ce va determina durata suspendarii dictate impotriva jucatorului Adrian Mutu, este problema recidivei dupa cazul de dopaj cu cocaina, in care Mutu a fost implicat pe vremea cand evolua la Chelsea. Daca va fi considerat recidivist, Mutu va fi suspendat pentru o perioada cuprinsa intre 1 si 4 ani.

Adrian Mutu a fost depistat pozitiv la un control anti-doping in data de 10 ianuarie 2010, dupa meciul cu Bari, din campionatul Italiei.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.