Tehnicianul roman a semnat astazi un contract pe 3 sezoane cu formatia Kuban Krasnodar, din liga secunda rusa. Oficialii clubului i-au oferit acestuia un salariu stagional de 1,5 milioane de euro.

Intelegerea poate fi prelungita cu inca doi ani, informeaza presa din Rusia.

Oficialii clubului Kuban Krasnodar i-au oferit lui Dan Petrescu un salariu stagional de 1,5 milioane de euro, iar obiectivul imediat este promovarea in prima liga din Rusia, relateaza NewsIn.

Presedintele gruparii a precizat insa ca adevarata misiune a romanului va fi sa castige un trofeu european cu Kuban, pana la finalul contractului, iar pentru a avea succes, oficialii ii vor asigura un buget consistent de transferuri, pentru a aduce jucatori de clasa.

Kuban Krasnodar va evolua in sezonul 2010-2011 in liga a doua din Rusia, dupa ce anul trecut a jucat in prima divizie, dar a terminat pe ultimul loc al clasamentului si a retrogradat. Dan Petrescu a acceptat oferta rusilor, desi a primit oferte si din Arabia Saudita sau Anglia.

Tehnicianul roman a ramas fara echipa dupa ce si-a reziliat de comun acord intelegerea cu Unirea Urziceni, formatie cu care a castigat campionatul si a avut un parcurs excelent in Liga Campionilor.

Meme Stoica: "Imi doresc ca Razvan Lucescu sa ne ajute".


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.