Actionarul majoritar al Rapidului, George Copos, a declarat ca este dispus in continuare sa cedeze clubul si sustine ca omul de afaceri Lutz Stache nu i-a semnalat niciodata problemele pe care le invoca pentru a nu semna actele.

"Lucrurile sunt clare. Decizia mea este luata, vreau sa finalizez contractul. Suntem pregatiti si 'ieri' sa semnam, dar problema nu este la mine. L-am rugat sa semnam contractul pana pe 18 decembrie, pentru ca trebuia sa pregatim returul si sa aducem doi jucatori. In plus, avem si cativa jucatori la final de contract, Marius Constantin, Cesinha si Buga. Un club de fotbal nu este o fabrica, trebuie sa actionezi repede. I-am pus la dispozitie toate actele domnului Stache. Nu vad niciun obstacol, trebuie semnat acel contract. Nu iti poti bate joc de aceasta intelegere si de viitorul clubului Rapid", a spus Copos la GSPTV, potrivit NewsIn.

Referitor la faptul ca Stache a expus prin intermediul unui comunicat problemele care il impiedica sa parafeze actele, Copos a replicat: "Mie nu mi-a semnalat pana acum aceste aspecte".

Omul de afaceri german, Lutz Stache, a spus ca nu poate semna un contract atata timp "cat situatia cu domnul Taher nu a fost clarificata", iar aici se refera la diferendul de 7 milioane de euro dintre Copos si Taher. De asemenea, acesta sustine, printre altele, ca nu poate semna un contract care stipuleaza ca primeste terenurile de antrenament doar pentru 5 ani.

George Copos si Lutz Stache ajunsesera la un acord de principiu pentru preluarea clubului Rapid de catre cel din urma, iar o discutie finala trebuia sa aiba loc la data de 18 decembrie, dar aceasta s-a devansat pentru marti. La acea intalnire au participat reprezentantii celor doua parti, precum si mai multi avocati, dar tranzactia a cazut. [Stache nu mai vrea Rapidul]


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.