Presedintele CA al Rapid, Ioan Taban, a declarat ca formatia din Giulesti nu va mai fi preluata de omul de afaceri Lutz Stache, deoarece acesta s-a razgandit in urma unor mesaje pe care le-a primit de la impresarul Ana Maria Prodan.

George Copos si Lutz Stache ajunsesera la un acord de principiu pentru preluarea clubului Rapid de catre cel din urma, iar o discutie finala trebuia sa aiba loc la data de 18 decembrie, dar aceasta s-a devansat pentru marti. La acea intalnire au participat reprezentantii celor doua parti, precum si mai multi avocati, dar tranzactia a picat.

"Asteptam o discutie pe baza unui contract pe care l-am transmis, dar am avut surpriza neplacuta sa constatam ca domnul Stache vine cu o problema personala, puerila si de neimaginat intr-o tranzactie. Niste motive care nu au nicio legatura cu aspectele materiale si juridice. Domnul Stache a venit cu doua emailuri pe care le-a primit de la Ana Maria Prodan, iar in acestea erau motivele care l-au facut sa renunte la tranzactie. A tratat total neprofesionist o munca de peste 3 luni, iar dupa reactia de ieri cred ca nu a vrut sa cumpere niciodata Rapidul", a explicat Ioan Taban, potrivit NewsIn.

Oficialul Rapidului a mai spus ca, din punct de vedere tehnic, contractul dintre cele doua parti poate fi semnat oricand, insa este de parere ca Lutz Stache nu se va razgandi dupa decizia pe care a luat-o. Din cate se pare, la aflarea vestii ca tranzactia nu se va mai perfecta, George Copos a fost internat in spital, iar Taban a explicat ca reactia sa a fost "una perfect normala".

Taban sustine ca echipa de negociatori din partea Rapidului nu are nimic sa isi reproseze dupa esecul tranzactiei, pentru ca "toate demersurile s-au facut dupa manualul de vindere a unei societati", iar totul a fost pregatit pana la cel mai mic detaliu. Presedintele CA al clubului din Grant a mai afirmat ca anul 2010 va fi unul extrem de greu din toate punctele de vedere si a enumerat cateva dintre prioritatile pe termen scurt. "In primul rand trebuie sa gasim bani pentru licenta pentru sezonul viitor al Ligii I, trebuie sa rezolvam situatia antrenorului, dar si pe cea a jucatorilor Cesinha si Marius Constantin, care se afla la final de contract", a conchis Taban.

George Copos a anuntat ca vrea sa vanda Rapidul dupa esecul discutiilor cu Fathi Taher, iar in acest an a intrat in legatura cu germanul Lutz Stache, cel care s-a aratat intersat de club. Cei doi ajunsesera la un acord de pricipiu, iar in urma cu cateva zile, Copos chiar a anuntat ca tranzactia va fi gata pana la Craciun.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.