Prezent la o petrecere in Florenta, in seara zilei de 3 decembrie, "Briliantul" a fost implicat intr-o altercatie.

Intr-o editie de saptamana trecuta cotidianul italian "Il Firenze" a dezvaluit ca "Briliantul" a lovit un cetatean libanez, la o petrecere ce a avut loc in seara zilei de 3 decembrie, la restaurantul Hotelului Four Seasons, din Florenta.

"A fost legitima aparare"

Adi Mutu a recunoscut incidentul, insa a precizat faptul ca a recurs la acest gest in legitima aparare, cetateanul libanez fiind, de fapt, cel care l-a provocat, sustine 'Briliantul'.

"Eram la o petrecere organizata de conducerea clubului Fiorentina pentru a sarbatori calificarea in «optimile » Ligii Campionilor. In toiul petrecerii, acel libanez a venit la minesi m-a injurat, a facut totul ca sa ma provoace. Nu-l cunosteam pe individ, atunci l-am vazut pentru prima data. Da, l-am lovit pe libanez, i-am dat un pumn, dar am fost in legitima aparare", a declarat Mutu, relateaza EVZ.ro.

Varianta fotbalistului este confirmata si de politistii italieni, care au urmarit inregistrarile camerelor de supraveghere din local. Potrivit acestora, libanezul, aflat in stare de ebrietate, l-a agresat pe "Briliant".

Exista insa si o varianta neoficiala, conform careia la originea scandalului s-ar fi aflat o femeie. Aceasta ar fi fost acostata de libanez, moment in care atacantul roman ar fi sarit sa o apere.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.