UPDATE: Atacantul roman Adrian Mutu era in legitima aparare atunci cand l-a lovit cu pumnul pe un libanez in timpul unei petreceri care a avut loc in hotelul Four Seasons din Florenta, potrivit editiei online a Gazzetta dello Sport.

Cotidianul italian "Il Firenze" a scris in editia de vineri ca fotbalistul roman l-a lovit pe un libanez in varsta de 43 de ani in noaptea de 3 spre 4 decembrie. Acesta a fost transportat la spitalul Santa Maria Nuova de unde va fi externat peste 7 zile.

Sursa citata scrie ca politia a vizionat o inregistrare a camerelor de supraveghere ale hotelului, in care se vede ca Mutu a actionat in legitima aparare.

Potrivit reconstituirii, fotbalistul roman a fost abordat de libanez, care putea sa fie in stare de ebrietate, si l-a insultat pe Adrian Mutu. Intre cei doi s-a iscat un scandal, iar jucatorul Fiorentinei a fost nevoit sa loveasca pentru a se apara.

"Nu tot orasul doarme in zorii unei dimineti de vineri in decembrie, iar VIP-urile invitate la luxosul hotel Four Seasons din Florenta inca danseaza. Sunt multe vedete invitate, printre care si 'Fenomenul', atacantul roman Adrian Mutu. Spre final s-a adunat o multime zgomotoasa. In centru, intins pe jos, este Adrian Mutu alaturi de un alt invitat. A zburat cel putin un pumn, iar cineva a apelat ambulanta. Politia a identificat doi straini, unul dintre ei fiind cunoscutul fotbalist roman, iar celalalt un libanez care acuza ca a fost lovit in fata", a scris cotidianul italian, citat de NewsIn.

Adrian Mutu este in prezent indisponibil si se reface dupa ce in luna noiembrie a fost supus unei interventii chirurgicale la genunchi.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.