Doborat de scandalul in care este implicat, sportivul si-a anuntat retragerea pe o perioada nelimitata, pentru a se dedica familiei. Cu aceasta ocazie, Woods a recunoscut public faptul ca si-a inselat sotia.

Intr-un mesaj postat pe site-ul sau, sportivul in varsta de 33 de ani a marturisit relatiile extraconjugale, cerandu-i sotiei sale sa il ierte.

"Sunt constient de dezamagirea si durerea pe care le-am cauzat-o familiei, dar si altor oameni. Sunt profund rusinat de comportamentul meu si imi cer iertare. Nu stiu daca voi putea indrepta greseala, dar voi face tot posibilul in acest sens. Cel mai important pentru mine si familia mea in acest moment este sa ne rezolvam problemele si sa ne vindecam, iar pentru asta avem nevoie de timp si intimitate", a marturisit Woods.

Totodata, sportivul a facut un apel catre fani, colaboratori, si toti cei care il cunosc, pentru intelegere si sprijin potrivit DailyMail.

Anuntul survine dupa acuzatiile potrivit carora a cheltuit mii de lire sterline pe escorte de lux, in timpul turneelor de golf.

Recent, Tiger Woods a devenit primul sportiv miliardar.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.