Elvetianul Roger Federer a anuntat ca nu va mai participa la turneele de la Tokyo (Japonia) si Shanghai (China), el luand aceasta decizie dupa ce s-a consultat cu medicii sai, iar acestia i-au spus ca e mai bine sa faca o pauza, informeaza AFP.
"Dupa ce am discutat cu echipa mea, dar mai ales cu medicii, am decis ca e mai bine sa ma retrag de la cele doua competitii, pentru a-i da corpului meu sansa de a se reface complet dupa un an care a fost foarte greu, mai ales din punct de vedere psihic", a anuntat liderul clasamentului mondial pe site-ul personal, conform NewsIn.

De asemenea, tenismenul iberic Rafael Nadal, numarul 2 mondial, nu va fi prezent la turneul de la Bangkok (Thailanda) dupa ce echipa de medici care se ocupa de el i-a recomandat acest lucru

Roger Federer a reusit in acest an sa castige doua turnee de Mare slem, Roland Garros si Wimbledon, in timp ce in celelalte doua, Australian Open si US Open, a fost finalist. Federer a revenit si in Cupa Davis in partida cu Italia si a ajutat nationala Elvetiei sa ramana in Grupa Mondiala.

Mai mult, in acest an, numarul 1 mondial a devenit si tata, dupa ce sotia sa a nascut doua fetite.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.