Tenismenul iberic Rafael Nadal, numarul 2 mondial, nu va fi prezent la turneul de la Bangkok (Thailanda) dupa ce echipa de medici care se ocupa de el i-a recomandat acest lucru, informeaza cotidianul Marca.
Tenismenul a anulat participarea la turneu, iar presedintele Federatiei Thailandeze de Tenis, Suwit Liptapanlop, a precizat intr-o conferinta de presa ca decizia ibericului vine dupa ce medicii i-au recomandat sa nu joace.

Pe langa faptul ca nu va evolua la acest turneu, Nadal nu va face deplasarea in Thailanda unde avea programate diverse activitati de promovare a turismului, relateaza NewsIn.

Pentru moment nu se stie ce va face sportivul in viitor, el urmand sa fie supus unor noi probe fizice in aceasta saptamana la Murcia. In calendarul lui Nadal sunt prevazute turneele de la Beijing si Shanghai.

La turneul de la Mare slem de la Roland Garros, Rafael Nadal a avut probleme la genunchi si a fost eliminat in optimi de Robin Soderling. Nadal a luat o pauza si a incercat ulterior sa revina la Wimbledon, dar cum ambii genunchi i-au facut probleme, a absentat, fapt care, coroborat cu victoria lui Federer in finala, a facut ca spaniolul sa piarda primul loc in clasamentul ATP. Ulterior Nadal a pierdut si locul 2, dar si-a recuperat pozitia dupa ce a participat la US Open, unde a ajuns pana in semifinale.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.