Atacantul nationalei a Romaniei a declarat ca nu se pune problema sa se lase de fotbal in urma deciziei TAS cu privire la litigiul cu Chelsea si isi doreste sa evolueze cat mai bine atat pentru echipa de club, cat si pentru reprezentativa tricolora.
"Stiu ca nu voi fi suspendat, este o usurare pentru mine. Vreau sa respect deciziile TAS-ului, dar nu am 17 milioane de euro sa platesc, trebuie sa gasesc o solutie. In Italia, toate sindicatele se misca, le multumesc oficialilor si fanilor Fiorentinei, am vazut ca nu sunt singur. Astept aceleasi gesturi si in Romania. Nu am nevoie de banii nimanui, de nicio cheta. Nu ma las de fotbal, sper sa joc cat mai bine la echipa de club si la nationala Romaniei", a explicat Mutu, potrivit NewsIn.

Atacantul Fiorentinei trebuie sa ii plateasca lui Chelsea daune de aproximativ 17 milioane de euro, iar presa italiana a scris saptamana trecuta ca gruparea britanica poate sa ceara la FIFA suspendarea lui Mutu, in cazul in care acesta nu incepe sa achite din datorie. [Mutu s-ar putea lasa de fotbal]

Tribunalul de Arbitraj Sportiv a anuntat la 31 iulie ca a respins apelul lui Adrian Mutu, iar acesta trebuie sa achite daune fostului sau club Chelsea, care i-a reziliat contractul dupa ce a descoperit ca a consumat cocaina. [New York Times: Chelsea incearca in continuare sa-l 'distruga' pe Mutu]

Fotbalistul a vorbit si despre "dubla" pe care echipa nationala o va disputa cu Franta si Austria: "Ma bucur ca am revenit la echipa nationala. Sunt pregatit pentru Franta si Austria. Franta e o echipa de temut, au jucatori de mare valoare. Nu va fi un meci usor, dar incercam sa scoatem un rezultat bun. Nu sunt in forma mea cea mai buna, dar vreau sa cresc de la meci la meci. Am jucat putin la echipa nationala si la Fiorentina, dar de acum inainte sa speram ca nu voi mai fi accidentat".

Partida Franta-Romania din preliminariile Campionatului Mondial din 2010 se va disputa sambata, de la ora 22:00, pe Stade de France. Patru zile mai tarziu, tricolorii vor intalni Austria, pe stadionul Steaua, de la ora 20:45.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.