Sport 26 August 2009 16:23
Comisia de disciplina UEFA a decis ca Dinamo sa piarda la masa verde partida tur cu Slovan, din play-off-ul Ligii Europa, ca urmare a incidentelor de la Bucuresti
De asemenea, clubul Dinamo a fost amendat cu 50.000 de euro si va juca trei meciuri in cupele europene cu portile inchise a afirmat presedintele executiv al clubului Cristian Borcea anuntand decizia UEFA, relateaza NewsIn.

Partida Dinamo-Slovan Liberec din prima mansa a play-off-ului Ligii Europa a fost oprita in minutul 87, la scorul de 2-0 pentru oaspeti, dupa ce aproximativ 50 de fani au patruns in teren, nemultumiti de evolutia echipei lor favorite.

Clubul Dinamo au depus plangere la Politia Capitala impotriva fanilor care au produs incidente la partida cu Slovan Liberec iar cazul a fost trimis catre Sectia 6 Politie. [Dinamo a depus plangere la politie impotriva suporterilor scandalagii]



Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.