Sport 26 August 2009 15:53
Clubului Dinamo au depus plangere la Politia Capitala impotriva fanilor care au produs incidente la partida cu Slovan Liberec, motiv pentru care disputa a fost intrerupta in minutul 87, a declarat, marti, pentru NewsIn, purtatorul de cuvant al Politiei Capitalei, Christian Ciocan.
Cazul a fost trimis catre Sectia 6 Politie, care a deschis dosar de cercetare penala pentru distrugere impotriva fanilor care au intrat pe pista stadionului la meciul cu Slovan Liberec. Organele de ancheta vor cere casetele de la camerele de supraveghere ale clubului Dinamo, dar si televiziunilor care au surprins incidentele cu fanii dinamovisti, relateaza NewsIn.

Partida Dinamo-Slovan Liberec, din prima mansa a play-off-ului Ligii Europa, a fost oprita in minutul 87, la scorul de 2-0 pentru oaspeti, dupa ce aproximativ 50 de fani au patruns in teren, nemultumiti de evolutia echipei lor favorite.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.