Sport 28 Iulie 2009 09:28
Antrenorul Unirii Urziceni, Dan Petrescu, a declarat dupa Supercupa cu CFR Cluj ca se gandeste serios sa plece din fotbalul romanesc, pentru ca echipa sa este "vanata" de arbitri care au "directiile gata stabilite".
"Era un trofeu pe care zic eu ca il meritam, mai ales daca am fi fost arbitrati corect. Clujenii trebuiau sa primeasca vreo doua sau trei cartonase rosii, am dubii la golul anulat lui Rusescu, plus ca au fost si alte decizii contra noastra. Antrenorul lor a protestat intr-una si nu i s-a intamplat nimic, iar pe Dan Petrescu l-au trimis in tribune ca e baiat frumos. Oricum, nu o sa ma mai vedeti mult prin tara din cauza acestor arbitraje, dar nu are rost sa mai zic nimic. Nu cred ca ma mai prinde anul in Romania din cauza acestor arbitri", a spus Petrescu, potrivit NewsIn.

Antrenorul a continuat cu acuzele la adresa arbitrilor si a precizat ca va recurge la astfel de practici daca acestia vor gresi, indiferent de modul in care va fi sanctionat. "Daca avem in continuare arbitri romani, nu avem nicio sansa in acest sezon. Este o bataie de joc ce se intampla. Anul acesta ma astept sa stau doar in tribune, dar de tacut nu tac, indiferent de ce vor sa imi faca sau de cate amenzi imi dau. Sunt greseli clare pe care ei nu le vad. Vezi, Doamne, arbitri perspectiva. Pe naiba! Au directiile gata facute si suntem vanati", a afirmat Petrescu.

Tehnicianul a dezvaluit ca se gandeste ca la meciul cu CFR Cluj, din prima etapa a Ligii I, sa joace cu fotbalistii care au evoluat mai putin in Supercupa, pentru ca "oricum echipa nu are nicio sansa cu un arbitru roman".

Dan Petrescu a mai precizat faptulcca nu are ce sa le reproseze jucatorilor sai, pentru ca au pierdut meciul la loviturile de departajare si nu in timpul regulamentar de joc. Totusi, Petrescu sustine ca "daca ratezi trei 11 metri, din care doua le dai pe langa, nu poti sa ai pretentii la trofeu".

Fotbalistul Unirii Urziceni, Sorin Frunza, a fost desemnat cel mai bun jucator al Supercupei Romaniei. Ialomitenii au primit medaliile de la presedintele FRF, Mircea Sandu, in timp ce clujenii au fost premiati de selectionerul Razvan Lucescu.

Echipa antrenata de Antonio Conceicao a castigat, duminica, Supercupa Romaniei dupa ce a trecut de Unirea Urziceni, scor 4-3, dupa executarea loviturilor de departajare, si a devenit astfel prima echipa din provincie care castiga acest trofeu.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.