Sport 21 Iulie 2009 19:07
Internationalul englez al lui LA Galaxy a avut o iesire nervoasa la adresa unor suporteri ai formatiei sale care l-au fluierat la fiecare atingere de balon in timpul amicalului de ieri impotriva fostei sale echipe, AC Milan.
La finalul primelor 45 de minute ale intalnirii, mijlocasul in varsta de 34 de ani a incercat sa treaca peste reclamele de la marginea terenului pentru a le cere socoteala fanilor care l-au apostrofat inca de la debutul meciului, relateaza NewsIn, citand The Telegraph.

Fostul jucator al lui Real Madrid si Manchester United a gesticulat nervos in directia unui sector al tribunei unde se aflau sustinatorii lui Galaxy, dar a fost calmat de fortele de ordine, care au fost nevoite sa opreasca si un fan care a sarit gardul de protectie si alerga spre fotbalist.

Cu toate acestea, Beckham a explicat la finalul partidei cu AC Milan, scor 2-2, ca nu a vrut decat sa dea mana cu un suporter: "Majoritatea fanilor au fost grozavi. Au existat intr-adevar unul sau doi care m-au fluierat continuu, dar era de asteptat. Eu am vrut doar sa-i strang mana unuia dintre sustinatori, insa acesta nu s-a conformat. Aceasta este toata povestea".

Amicalul cu formatia italiana a consemnat primul joc pe care internationalul englez l-a sustinut in fata propriilor suporteri dupa cele cinci luni pe care le-a petrecut sub forma de imprumut la AC Milan. Beckham, care a contribuit la ambele goluri ale echipei sale, a fost apostrofat de fani inca de la incalzire si a fost intampinat cu mai multe banere care contineau mesaje ostile.

In urma cu doar cateva zile, la primul meci oficial din 2009 al mijlocasului britanic in tricolul gruparii americane, Beckham fost huiduit si fluierat de suporterii formatiei sale in momentul in care a fost inlocuit.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.