Sport 20 Iulie 2009 16:27
Internationalul englez David Beckham a jucat joi seara prima sa partida oficiala in tricoul lui LA Galaxy dupa cele cinci luni petrecute sub forma de imprumut la AC Milan, iar in momentul inlocuirii sale a fost admonestat de o parte a suporterilor prezenti in tribune, informeaza AFP
Publicatiile sportive nord-americane au caracterizat evolutia modesta a mijlocasului in varsta de 34 de ani, despre care au scris ca "a parut lent si a avut putine reusite".

Beckham a fost inlocuit in minutul 70 al intalnirii pe care LA Galaxy a castigat-o cu New York Red Bulls, scor 3-1, moment in care mai multi fani l-au fluierat si au afisat un banner pe care se putea citi "meritam mai mult", relateaza NewsIn.

Internationalul englez s-a intors in Statele Unite abia in urma cu o saptamana si a ratat primele 17 partide pe care formatia sa le-a disputat in Major League Soccer. David Beckham, care la inceputul acestui an fost imprumutat la AC Milan pina la finalul sezonului din Serie A, mai are contract cu LA Galaxy pana in luna noiembrie.

De curand, fostul mijlocas al lui Manchester United si Real Madrid a declarat ca selectionerul reprezentativei Angliei, Fabio Capello, i-a transmis sa revina la un club din Europa, pentru a avea mai mari sanse sa fie convocat la actiunile echipei nationale.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.