Sport 18 Mai 2009 19:29
Tenismenul elvetian Roger Federer a castigat, duminica, turneul Masters de la Madrid, dupa ce l-a invins in finala pe liderul clasamentului mondial Rafael Nadal, bifand prima victorie in fata ibericului dupa cinci infrangeri consecutive, informeaza ATP.
Potrivit NewsIn, Federer s-a impus in doua seturi, scor 6-4, 6-4.

Ultima victorie a elvetianului in fata lui Nadal se consemnase in toamna anului 2007, la Masters Cup, cand s-a impus cu 6-4, 6-1, la capatul unui meci care a durat doar 59 de minute. De atunci au mai avut loc 5 confruntari intre primii doi jucatori ai lumii, toate castigate de Nadal.

Precedenta victorie a lui Federer in fata lui Nadal pe zgura, singura de pana acum, s-a consemat in 2007, la Mastersul de la Hamburg.

Aceasta a fost cea de-a 20-a confruntare dintre cei doi, scorul devenind 13-7 in favoarea spaniolului, care a inregistrat doar cea de-a 5-a infrangere din 155 de meciuri disputate pe zgura din 2005 pana acum.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.