Actionarul dinamovist Vasile Turcu a declarat duminica, intr-o emisiune TV, ca jucatorii ros-albi isi vor primi drepturile financiare, indiferent de rezultatul meciului Steaua-Unirea Urziceni, care va decide daca formatia antrenata de Rednic va termina sau nu turul in postura de lider.
"Indiferent de rezultatul jocului de maine (n.r. Steaua-Unirea Urziceni), jucatorii nostri isi vor primi drepturile banesti la zi", a anuntat Vasile Turcu. Totodata, ca si Cristian Borcea, Vasile Turcu a declarat ca isi doreste o victorie a Unirii Urziceni, chiar daca un asemenea rezultat ar insemna ca Dinamo sa castige titlul de campioana de toamna.

Actionarul dinamovist a vorbit din nou despre situatia fundasilor Lucian Goian si Cristian Pulhac si a declarat ca regreta ca s-a ajuns la aceste masuri. Intrebat daca exista vreo posibilitate ca cei doi sa fie iertati, asa cum au fost Torje si Ropotan, Vasile Turcu a dat de inteles ca suporterii vor avea in acest caz ultimul cuvant. "Va dati seama ca nu numai de noi depinde o asemenea decizie. Imi pare rau ca jucatorii au fost solidari, dar noi nu putem risca sa jucam cu stadionul gol sau ca suporterii sa nu mai vina in deplasari sa ne incurajeze", a replicat Vasile Turcu.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.