Social 6 August 2008 16:28
Cursa charter Jetran Air cu 137 de pasageri, cu destinatia Antalya, a decolat in jurul orei 15.50 de pe Aeroportul Otopeni, dupa o intarziere de aproximativ opt ore, au declarat reprezentantii Aeroportului Otopeni, informeaza NewsIn

"Aeronava Jetran Air trebuia sa decoleze in jurul orei 8.05 de pe Aeroportul Otopeni avand 137 de pasageri, cu destinatia Antalya. In jurul orei 8.10 s-a dat cod de defectiune, iar pasagerii au ramas pe aeroport. Pentru remedierea defectiunii aeronava a fost dusa pe Aeroportul Aurel Vlaicu, au spus reprezentantii Aeroportului Otopeni.

Timp de opt ore cat a durat remedierea defectiunii pasagerilor li s-au asigurat toate conditiile respectiv mancare si apa. Compania a luat masura transbordarii pasagerilor cu o alta cursa Jetran Air care trebuia sa decoleze in jurul orei 14.40 spre destinatia Palma de Mallorca, iar pasagerii acestei curse sa sufere doar o intarziere de o ora.

Practic s-a facut o rotatie a pasagerilor, primii plecand spre Antalya, iar ceilalti pasageri spre Palma del Mallorca peste doar o ora dupa remedierea defectiunii, dupa cum a hotarat compania. Cauza defectiunii aeronavei nu a fost cunoscuta.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.