Social 6 August 2008 13:05
Dupa ce, timp de cateva zile, au strans alimente si imbracamite, in aceasta dimineata peste 60 de studenti au plecat in Moldova. Alti 40 de tineri se afla deja in zonele sinistrate.

Studentii de la Politehnica Bucuresti vin in ajutorul sinsitratilor din Moldova. Dupa ce, timp de cateva zile, au strans alimente si imbracamite, in aceasta dimineata peste 60 de studenti au plecat in Moldova. Alti 40 de tineri se afla deja in zonele sinistrate.

"Vom ajuta batranii si persoanele afectate, vom scoate din casa pentru a face ordine, vom vopsi gardurile si vom ajuta jandarmii si gardienii", declara un student.

Studentii au reusit sa stranga, intr-un timp record, peste doua sute de saltele, doua sute de paturi, produse de curatat, prosoape si galeti.

"Sunt lucruri pe care trebuie sa le schimbam, suntem obligati de lege sa le schimbam, iar lucrurile cele mai bune din cele pe care le schimbam le-am strans si le-am trimis la sinistrati", declara Ecaterina Andronescu, rectorul Facultatii de Politehnica Bucuresti.

Studentii de la Politehnica Bucuresti vor ajuta si la renovarea scolilor avariate de ape. Tinerii vor ramane in zonele sinistrate pana duminica.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.