Social 4 August 2008 09:15
Doi barbati, de 53 si 58 de ani, si-au pierdut viata, duminica seara, dupa ce autoutilitara in care se aflau a fost lovita in plin de trenul personal de pe ruta Tulcea -Medgidia, in zona localitatii constantene Targusor, transmite corespondentul NewsIn.
La fata locului s-a deplasat un echipaj de descarcerare de la Inspectoratul pentru Situatii de Urgenta Dobrogea care a ajutat la scoaterea masinii de pe sinele de cale ferata si a victimelor. In urma impactului, autoutilitara a fost tarata cateva sute de metri pe sinele de cale ferata. Pasagerii din tren au fost martori la tragedie pentru ca masina mergea paralel cu calea ferata cand soferul a virat la stanga pentru a o traversa.
Mecanicul locomotivei le-a spus politistilor ca nu a mai apucat sa franeze pentru a evita coliziunea. Politistii de la circulatie si o echipa de criminalisti au ajuns la fata locului cu un elicopter.

Subcomisarul Constantin Badanga de la Serviciul Politiei Rutiere Constanta spune ca, din primele cercetari, soferul autoutilitarei nu a respectat semnificatiile indicatorului de trecere la nivel cu calea ferata si a intrat in coliziune cu trenul. In urma impactului, cele doua pesoane din autoutilitara au decedat pe loc. Circulatia feroviara in zona a fost reluata dupa ore.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.