Social 31 Iulie 2008 16:54
O traficanta de minori in varsta de 35 de ani, din judetul Maramures, a fost arestata preventiv, miercuri, pentru 29 de zile, la propunerea DIICOT, transmite corespondentul NewsIn.
Femeia este acuzata ca, in perioada 2005-2008, a racolat mai multe tinere de pe raza judetului Maramures, pe care le ducea apoi pentru practicarea prostitutiei in Elvetia. Valeria Mezei isi insusea apoi toate sumele de bani castigate de tinere din prostitutie. Femeia a castigat peste 20.000 de euro din aceasta activitate.

"La propunerea Directiei de Investigare a Infractiunilor de Criminalitate Organizata si Terorism Biroul Teritorial Maramures, s-a dispus arestarea preventiva pentru 29 de zile a inculpatei Mezei Valeria Daniela din Baia Mare, cu antecedente penale, pentru comiterea infractiunilor de trafic de minori”, a declarat purtatorul de cuvant al Tribunalului Maramures, Anamaria Miclaus.

Cercetarile sunt continuate de catre procurorul DIICOT - Biroul Teritorial Maramures si politisti de frontiera maramureseni, in vederea identificarii tuturor persoanelor implicate in aceasta activitate infractionala si luarea masurilor care se impun.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.