Social 29 Iulie 2008 12:47
Mai multe masini printre, care si un microbuz de transport persoane, au fost implicate, marti la pranz, intr-o coliziune in lant pe DN2A, in zona localitatii constantene Ovidiu, transmite corespondentul NewsIn.

La locul accidentului s-au deplasat echipaje de la Inspectoratul pentru Situatii de Urgenta Dobrogea, dar si mai multe ambulante, pentru a acorda ingrijiri medicale victimelor. Cel putin 20 de persoane au fost ranite in accidentul in care sunt implicate patru masini, iar microbuzul care a fost lovit in lateral s-a rasturnat.

Seful Biroului Drumuri Nationale si Europene din cadrul Serviciului Politiei Rutiere Constanta, subcomisarul Tudorel Dogaru, a declarat, ca accidentul a fost provocat de soferul unui autoturism care se indrepta dinspre Ovidiu spre Constanta. Din cauza unei manevre gresite, in momentul in care a vrut sa intoarca pe linia continua, a acrosat alte patru autoturisme printre care si un microbuz transport persoane care circula dinspre Harsova spre Constanta.

Tudorel Dogaru a precizat ca din cauza impactului puternic microbuzul a parasit partea carosabila si s-a rasturnat intr-un sant.

Circulatia pe DN2A a fost inretrupta din cauza accidentului.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.