Social 29 Iulie 2008 14:19
Un barbat a ajuns la Spitalul Judetean de Urgenta Craiova dupa ce a fost impuscat in picior de un politist, pentru ca nu a s-a supus somatiilor acestuia, relateaza NewsIn.
"In ziua de 28 iulie a.c., in jurul orei 10.00, un echipaj de politie rutiera din cadrul Politiei Bailesti l-a depistat in trafic pe Florin Radu, 27 ani, din localitate. Intrucat nu a respectat semnalele si indicatiile politistilor aflati in exercitarea atributiunilor de serviciu si intrucat era cunoscut pe raza orasului ca nu poseda permis de conducere, avand la activ mai multe dosare penale, s-a procedat la urmarirea autoturismului si dupa circa 300 metri conducatorul auto a oprit, a parasit autoturismul si a incercat sa-si asigure scaparea prin fuga", a declarat purtatoarea de cuvant a IPJ Dolj, subcomisar Florentina Popescu.

Politistii l-au somat legal sa opreasca si intrucat a refuzat, au executat focuri de avertisment in plan vertical si in directia barbatului, ranindu-l in piciorul drept. „Barbatul a fost retinut si condus la Spitalul Bailesti pentru a i se acorda ingrijiri medicale dupa care a fost transferat la SJU Craiova“, a mai adaugat Florentina Popescu.

"Pacientul, un barbat de 27 de ani, din Craiova, a fost adus in Unitatea de Primiri Urgente luni, 28 iulie a.c., in jurul orei 11,40, prezentand o plaga impuscata la nivelul piciorului drept. Pacientul este stabil, a fost mutat la Sectia de Ortopedia, unde va fi operat, intrucat prezinta o fractura la nivelul femurului drept
", a declarat purtatoatea de cuvant a SJU Craiova, doctor Adrian Trica.

Tanarul ranit a mai fost depistat de doua ori in trafic de politisti, care i-au intocmit dosare penale pentru conducere unui autoturism pe drumurile publice fara a poseda permis de conducere. De asemenea, acesta mai era cercetat si pentru savarsirea infractiunilor de ucidere din culpa, parasirea locului accidentului si conducere sub influenta bauturilor alcoolice.

"La data de 10.07.2008, avand in vedere pericolul social pe care il prezenta cu privire la conducerea autovehiculelor pe drumurile publice, Radu Florin a fost retinut de politisti si prezentat Parchetului de pe langa Judecatoria Bailesti cu propunere de arestare preventiva, insa procurorul nu a dispus sesizarea instantei de judecata, considerand ca nu prezinta pericol social", a conchis Florentina Popescu.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.