Social 25 Iulie 2008 04:43
Tribunalul Bacau a emis ieri un mandat de arestare preventiva pentru 29 de zile pe numele barbatului din Brasov, acuzat de uciderea celor doua tinere ale caror cadavre au fost descoperite, la inceputul acestei saptamani, intr-o casa din Bacau.
La iesirea din sala de judecata, avocatul tanarului acuzat de dublu asasinat si talharie a spus ca acesta si-a recunoscut faptele si ca nu va face recurs la decizia instantei. De asemenea, aparatorul a declarat ca George Ionut Nicolae va fi supus unei expertize psihiatrice pentru a se stabili daca a avut discernamant in momentul comiterii crimelor.

"Victimele au fost ucise si tinute in biroul lui din Brasov. Nu poate preciza exact perioada pentru ca nu-l ajuta starea psihica. Prima victima a fost ucisa pentru doua mii de euro, cea de-a doua pentru un miliard de lei, bani pe care i-a cheltuit intr-o luna, dar nu poate preciza pe ce. Cand era minor a fost cercetat pentru inselaciune si fals de carduri si pentru ca nu a mai vrut sa aiba de-a face cu politia, in momentul cand prima victima i-a cerut inapoi cei 2000 de euro a intrat in panica si a omorat-o. Voia sa ingroape cadavrele si sa scape de ele. A ales Bacaul la intamplare", a declarat avocatul, care a sustinut ca barbatul a fost internat de mai multe ori la psihiatrie si este in evidenta medicilor cu boli psihice.


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.