Social 24 Iulie 2008 05:26
Executarea silita a hotelului Astoria a fost suspendata pana in august, au anuntat miercuri surse din Societatea Feroviara de Turism (SFT).
"In sedinta din 14 iulie instanta a admis cererea de suspendare a hotelului Astoria. Astfel, s-a dispus suspendarea executarii silite in dosarul de executare nr. 79/2008 al Biroul Executorilor Judecatoresti Asociati (BEJ) Culea si Dumitrache pana la solutionarea prezentei contestatii cu recurs pe cale separata", a declarat directorul general al STF, Luminita Gliga, citat de NewsIn. Recent, SFT a contestat la Judecatoria sectorului 1 Bucuresti decizia de executare silita a Hotelului Astoria.

De asemenea, Luminita Gliga a subliniat ca s-a procedat in modul cel mai dur, iar somatia de plata de aproximativ 200.000 de lei a fost facuta direct de executor, asociatii Culea si Dumitrache, catre Societatea Ferovira de Turism fara nici un drept de apel. Ministerul Transporturilor a dispus efectuarea unui control in baza caruia va cere anularea contractului de vanzare a hotelului Astoria de catre Societatea Feroviara de Turism (SFT), a declarat recent ministrul de resort, Ludovic Orban. "Am angajat o firma de avocatura care se va ocupa de recuperarea activului. De asemenea, se va analiza situatia implicarii angajatilor SFT in acest caz si se vor dispune sanctiunile aferente", a precizat Ludovic Orban.


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.