Social 18 Iulie 2008 20:21
Structurile de primiri urgente din 200 de spitale aflate in orase mici din toate judetele vor fi dotate cu echipament in valoare totala de 7,9 milioane de euro, suma care provine din economiile realizate in prima faza a acestui program, a anuntat, joi, ministrul Sanatatii, Eugen Nicolaescu

"Dotarea celor 200 de spitale cu echipament si mobilier este o prioritate si sper sa o finalizam pana la sfarsitul anului. Astazi au fost deschise ofertele pentru achizitionarea echipamentului medical, iar in privinta amenajarii incaperilor necesare - cate una sau doua in fiecare spital - am cerut sprijin din partea prefecturilor si a primariilor", a precizat ministrul Sanatatii, Eugen Nicolaescu.

Potrivit lui Nicolaescu, fondurile pentru dotarea celor 200 de spitale provin din economiile de 17 milioane de euro, realizate de minister dupa prima faza a proiectului dedicat structurilor de primiri urgente din spitale.

In prima faza a proiectului, au fost dotate 63 de spitale din resedintele de judet si 12 unitati pediatrice.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.