Social 17 Iulie 2008 03:03
Avocata disparuta de aproximativ un an, Elodia Ghinescu, a suscitat la maximum imaginatia anchetatorilor care se ocupa de acest caz. Astfel, dupa ce au fost facute cercetari si chiar sapaturi prin cimitirele din Brasov, precum si prin localitatile din apropiere, Elodia este cautata acum in canalizarea de la Avicola Codlea.

Politistii brasoveni au continuat sa caute trupul avocatei Elodia Ghinescu, disparuta in urma cu aproape un an. Oamenii legii au scotocit ieri atat padurile dintre Poiana Brasov si Rasnov, cat si fosta platforma Avicola Codlea, unde cu ajutorul pompierilor au vidanjat toate bazinele de colectare si reteaua de canalizare din zona. Avocata Elodia Ghinescu a disparut in august anul trecut. De atunci, anchetatorii au cautat-o in judetele Brasov si in Arges. Principalul suspect in cazul disparitiei este sotul Elodiei, politistul Cristian Cioaca.

La vanatoare de fantome

Ultima oara, avocata Elodia Ghinescu a fost cautata printre mormintele dintr-un cimitir din orasul Brasov. Anchetatorii au cerut atunci de la Administratia Cimitirelor din Brasov, precum si de la Oficiile de stare civila, o evidenta a tuturor celor care au murit in perioada disparitiei avocatei. Acest demers le este util procurorilor pentru a afla numele rudelor celor inmormantati. Evident, cautarile prin morminte nu au dus la niciun rezultat.


Despre autor:

Sursa: Curentul.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.