Social 17 Iulie 2008 16:17
Ministrul David a cerut Directiei Regim Permise de Conducere si Inmatriculare a Vehiculelor sa formuleze un set de masuri, astfel incat sa treaca de examenul auto doar cei care dovedesc bune cunostinte practice si teoretice.

In acest mod, se urmareste scaderea numarului celor care vor sa-si ia permisul auto, desi sunt slabi pregatiti, si implicit reducerea numarului accidentelor cauzate de catre soferii incepatori, se sustine in comunicat.

Dispozitia ministrului internelor si reformei administrative vine la scurt timp dupa ce Directia Regim Permise de Conducere si Inmatriculare a Vehiculelor a inceput, in mai multe judete, examinarea pe calculator la proba teoretica (la sala), constatandu-se cu aceasta ocazie o scadere a procentului de promovabilitate.

De altfel, pana la sfarsitul acestui an, in toate judetele tarii va fi introdusa examinarea pe calculator pentru sustinerea probei teoretice a examenului auto.

In prezent, procentul de promovabilitate a celor care sustin examenul auto, la nivel national, este de 28,94 la suta.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.