Lucien Meloni avea 46 de ani si era director la o firma din Stefanesti, dar si patron al unei firme cu acelasi profil in Pitesti. Cadavrul a fost descoperit de catre o prietena a barbatului.

Directorul francez era spinzurat, cu o sfoara, de clanta usii de la dormitor. Francezul nu a lasat nici un bilet de adio, ceea ce ingreuneaza ancheta politistilor.

Prietena lui, in varsta de 20 de ani, a fost audiata de politisti, insa a negat ca ar fi avut o relatie intima ca francezul. Tanara lucreaza ca dansatoare la un club din oras.

Cercetarile au mai scos la iveala faptul ca Lucien Meloni era casatorit in Franta si se pare ca sotia ar fi vrut sa intenteze divort. Politistii vor studia actele firmei la care francezul era patron si vor vor cere relatii si la societatea unde barbatul avea functia de director.

Deocamdata se asteapta rezultatul autopsiei si pana atunci, au fost trimise documente la Autoritatea Nationala pentru Straini. Urmeaza sa fie contactata Ambasada Frantei si sa fie puse la punct formalitatile de transport in Franta a sicriului directorului.