Marele castigator al celor 9,3 milioane de euro de la Loto 6/49, turcul Ali Arslan, a fugit in Dubai de frica mafiotilo, insa a promis ca se va intoarce in Romania si va sustine o conferinta de presa
r Potrivit informatiilor, Arslan si-a luat milioanele, sotia si copii si s-a refugiat in capitala Emiratelor. "Il urmareau anumite grupari mafiote si a fugit", sustin jurnalistii, care, dupa numeroase incercari, au reusit sa ia legatura cu norocosul milionar. El a negat insa implicarea in afaceri cu mafia. ''O sa ma intorc in Romania si o sa fac o conferinta de presa'', a spus Arslan.

Soferul din Romania al turcului, care ii este si ruda, nu mai este nici el de gasit, surse din anturajul omului de afaceri sustinand ca si acesta a plecat din tara, cu directia Turcia.Dintre rudele milionarului, in viata mai este o sora a mamei lui. Femeia locuieste in satul natal al lui Arslan si este destul de saraca. Contactata de jurnalisti, femeia a sustinut ca spera ca Ali sa vina cat de curand sa o viziteze.


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.