O persoana a murit si alta a fost ranita astazi, la Satu Mare, in urma exploziei unui rezervor plin cu 34.000 de litri de combustibil lichid folosit la fabricarea bitumului a declarat, pentru Realitatea TV, seful Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta (ISU) Satu Mare, Gheorghe Stramb.

Cei doi muncitori erau angajatii unei firme specializate in lucrari de asfaltare din Satu Mare si se aflau in timpul programului cand rezervorul incarcat cu pacura a explodat, din cauze ramase momentan necunoscute.

Potrivit lui Gheorghe Stramb, unul dintre muncitori a murit pe loc dupa ce rezervorul s-a desprins de pe soclul pe care era montat si l-a strivit, iar un altul, ranit de capacul rezervorului, a fost transportat de urgenta la spital.

Timp de mai multe zeci de minute, deasupra orasului Satu Mare a plutit un nor dens de fum negru, provenit de la pacura care s-a aprins. Pompierii au reusit sa lichideze incendiul provocat de pacura care se scursese pe o raza de 300 de metri patrati.

La nivelul judetului s-a constituit o echipa formata din membri ai politiei, pompierilor si Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta pentru aflarea cauzelor care au condus la acest accident, informeaza NewsIn.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.