Conducerea Administratiei Cimitirelor sustine ca nu stie unde sint ingropati sotii Ceausescu. Asa a declarat, ieri, avocatul acestei institutii la prima infatisare a procesului intentat de Zoe Ceausescu, Ministerului Apararii Nationale si Administratiei Cimitirelor Umane. Cu ajutorul judecatorilor, femeia incearca sa afle unde sint locurile de veci ale sotilor Ceausescu parintii ei.

Administratia Cimitirelor a prezentat judecatorilor un act prin care a incercat sa-si demonstreze neimplicarea in acest caz. "Institutia nu dispune de nici un fel de date din care sa reiasa ca sotii Elena si Nicolae Ceausescu ar fi ingropati in acest cimitir (n.r. - Ghencea Civil), singura dovada fiind doar notorietatea acestui fapt si localizarea in teren a locurilor cu cruci", se arata in documentul Administratiei Cimitirelor.

La acest prim termen in proces, Zoe Ceausescu a lipsit, avocatul acesteia spunind ca la un proces civil prezenta reclamantei in fata instantei nu e obligatorie decit in cazul in care ea este citata.
Deocamdata, in acest caz, MApN a cerut doar stramutarea procesului de la Judecatoria Sectorului 6 la Judecatoria Sectorului 5, acolo unde se afla sediul ministerului.


Despre autor:

Evenimentul Zilei

Sursa: Evenimentul Zilei


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.