Un tanar roman a fost condamnat la 18 luni de inchisoare, dupa ce a aruncat cu sticle in politisti in timpul unui mars intitulat "Love Ulster", anul trecut, informeaza NewsIn.
Adolescentul in varsta de 19 ani, din Dublin, a pledat vinovat pentru tulburarea linistii publice la 25 februarie 2006. Tanarul a spus instantei ca nu stia nimic despre istoria irlandeza si ca s-a dus la parada ca sa se distreze. Judecatorul a decis ca faptele romanului nu au fost foarte grave si a suspendat ultimele noua luni din pedeapsa.

Love Ulster este o asociatie a grupurilor victimelor din Irlanda de Nord. Este formata din mai multe organizatii ale victimelor, cum ar fi FAIR si Women Raising Unionist Concerns. La 25 februiarie 2006, un mars Love Ulster programat in Dublin nu a mai putut avea loc din cauza protestelor violente legate de o astfel de actiune. O a doua parada Love Ulster, din Dublin, care ar fi trebuit sa aiba loc spre sfirsitul acestei veri, a fost anulata din aceleasi motive.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.