Social 31 Iulie 2007 14:13
O decizie recenta a Parlamentului European obliga companiile aeriene sa fie transparente in ceea ce priveste costul final al unei calatorii cu avionul. Se incearca astfel evitarea situatiilor cand pasagerii au platit chiar dublu pretul unei calatorii. Preturile afisate vor include taxele de aeroport, dar si alte cheltuieli. Masura vizeaza, in special companiile low cost, care se lauda, nejustificat, si cu tarife de doar 1 euro.
Chiar si in aceste conditii, preturile biletelor companiilor low cost vor ramane, teoretic, la un nivel mai scazut decat cele ale companiilor de linie. Unele companii low cost au desfiintat buzunarele din fata scaunelor. Acest lucru inseamna ca nu vor mai fi nevoite sa plateasca firme de cleaning. Cei care apeleaza astfel de companii trebuie sa stie ca serviciile de catering in timpul zborului sunt contra cost.Majoritatea firmelor low cost folosesc avioane inchiriate. Asta se reflecta in reducerea costurilor in pretul final al biletului.


Despre autor:

Sursa: Antena3.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.