Social 30 Iulie 2007 23:24
Peste 2000 de persoane au asistat sambata seara la spectacolul trupei franceze „Ilotopie” desfasurat in Parcul Tineretului, transformand seara intr-una dintre cele mai reusite din cadrul proiectului „Apa Aer Foc” desfasurat in ultimele saptamani.
Lacul s-a transformat intr-o uriasa scena pe care actorii-acrobati ai trupei au adus imagini poetice, de vis. Suprarealismul „tablourilor” create de artisti in contact cu apa era generat cu ingeniozitate: rotile unei biciclete loveau apa improscand-o in urma bizarului vehicul, un urias pat cu vasle aluneca pe luciul apei pentru a fi apoi parcat langa un copac luminat de reflectoare si asezat in mijlocul lacului, o femeie „planta” flori ce ramaneau deasupra apei, plutind ca niste nuferi, un barbat batea sisific intr-o usa care se scufunda in apa cand era deschisa, in timp ce o alta ii aparea in fata, starnindu-i disperarea de a nu ajunge la persoana dorita, pe numele ei Suzana.


Despre autor:

Gandul

Sursa: Gandul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.