Social 19 Iulie 2007 01:24
Un raid-ancheta in zona marilor magazine din nordul Capitalei a scos la iveala un fapt uimitor: sute de europaleti cu sucuri si racoritoare sunt depozitate in spatele supermarketurilor, in plin soare.
In timp ce pensionarii vin la supermarket ca sa se mai racoreasca printre rafturi, afara din aceste uriase magazine, tone de produse se fierb la peste 60 de grade Celsius, la soare, pe asfalt. Pe masura ce rafturile din interior se golesc, angajatii supermarketurilor introduc la vanzare bauturile clocotite, care si-au modificat intre timp gustul. Numai produsele congelate si alimentele beneficiaza de un regim aparte si sunt bagate direct in camerele frigorifice si depozite.

Reporterii 'Gardianul>> au avut ieri curiozitatea sa vada cum depoziteaza marile magazine bauturile racoritoare. In afara de ceea ce se vede pe rafturile unde marfa sta frumos randuita, in curtile din spate, pe unde se face aprovizionarea, zac in plin soare stive imense de produse. La doua dintre cele trei mari supermarketuri din zona de nord a Capitalei, banalele sucuri, cumparate pe aceste calduri de tot mai multa lume, sunt depozitate in soare. Daca la umbra si la doi metri de sol temperatura este de 40 de grade Celsius, pe asfalt si la soare sucurile se fierb pur si simplu la peste 60 de grade Celsius.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.