Social 18 Iulie 2007 22:56
Pelicula animata „Ratatouille“ si thrillerul „Monstrul“ sint in topul celor mai bune productii din ultimele sase luni.
Dintre filmele difuzate in prima jumatate a acestui an pe marile ecrane din SUA, filmul de animatie „Ratatouille“ este cel mai apreciat de critici, in vreme ce comedia romantica „Asa vreau eu!“ este cotata ca fiind cea mai slaba productie, potrivit unui clasament realizat de website-ul rottentomatoes.com. Site-ul dedicat filmelor si jocurilor video a inclus in „raportul“ sau filme cu cel putin 50 de cronici, luind in considerare atit calificativele criticilor, cit si numarul de recenzii.

Filmul de animatie „Ratatouille“ spune povestea unui soarece care aspira sa ajunga bucatar. Este pe ecranele din SUA de la inceputul acestei luni, ocupind, la premiera, cea dintii pozitie din box office-ul american. Totusi, veniturile americane din primele trei zile (47,2 milioane de dolari) au fost printre cele mai mici obtinute de producatorii de la Pixar Animation si de distribuitorii de la Walt Disney. Criticii insa au apreciat calitatea desenelor, personajele memorabile si umorul de buna calitate. Povestea soricelului parizian va ajunge pe ecranele din Romania abia in septembrie, urmind sa circule si intr-o varianta dublata in romana.


Despre autor:

Cotidianul

Sursa: Cotidianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.