Social 13 Iulie 2007 15:23
Toate taberele din tara vor fi verificate pana la sfarsitul lunii iulie, a anuntat astazi ministrul Sanatatii, Eugen Nicolaescu.

Aceasta masura face parte din planul de actiune pentru verificarea taberelor ce va fi intocmit de catre Ministerul Sanatatii, Protectia Consumatorului si Autoritatea Nationala Sanitar Veterinara, informeaza NewsIn.

Nicolaescu a mai cerut ca Inspectia Teritoriala de Munca Constanta si Directia de Finante Publice sa verifice informatiile potrivit carora in tabara din Navodari se lucreaza fara forme legale, iar pentru unii dintre copiii cazati nu s-a eliberat chitanta atunci cand a fost achitata contravaloarea serviciilor.

In ceea ce priveste refuzul copiilor si al profesorilor cazati in tabara din Navodari de a parasi locatia, desi a fost declarata inchisa, Nicolaescu spune ca din punctul de vedere al Ministerului Sanatatii tabara este inchisa, iar copiii sunt manipulati. "Este o mare nedumerire pentru noi sa stabilim suspendarea activitatii taberei, iar acolo sa fie unii care ii manipuleaza pe copii si incita la nerespectarea legii. Cer autoritatilor din judetul Constanta sa aplice imediat legea. (...) Cred ca este o neintelegere la mijloc si oamenii nu isi dau seama de pericol", a spus ministrul.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.