Social 2 Iulie 2007 23:33
Vestea ca vor creste impozitele pe salarii a produs reactii adverse din partea multor romani. Cei care au posibilitatea accesarii internetului au inceput chiar sa discute pe formuri de organizarea unei noi revolutii, considerand ca aceasta este singura solutie pentru un trai decent.

Sub protectia anonimatului, un roman scrie: "Nu vom mai tolera asemenea comportament din partea politicienilor.Daca se ia si masura asta, ne vom organiza in grupuri mafiote si vom lua masuri necesare starpirii acestor vampiri. Se pare ca va fi nevoie sa punem mana pe arme si sa distrugem toata clasa politica."

Raspunsurile nu au intarziat sa apara: "Eu sunt pentru propunerea ta! Asa ca ne mai auzim. Vreau sa fac parte din structura!". Un altul propune chiar mai mult: "Ar fi bine sa si iesim in strada, nu numai sa comentam. Poate un anunt la portavoce sau distribuire de fluturasi cu ziua, locul si ora mitingului." Comentariile au fost mult mai multe si mai toti au fost de acord ca o noua revolutie ar putea schimba ceva.


Despre autor:

Sursa: Curentul.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.